Forum Forum dla wszystkich Strona Główna
Forum Forum dla wszystkich Strona Główna Zaloguj Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Szukaj

Forum Forum dla wszystkich Strona Główna » Wydarzenia » Kubica, Kubica! Idź do strony 1, 2, 3 ... 52, 53, 54  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Kubica, Kubica!
PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 19:00 Odpowiedz z cytatem
Paciol
Administracja

Sport

Kubica: w niedzielę powalczymy o zwycięstwo
FORMUŁA 1: GP BAHRAJNU

Fenomenalny Robert Kubica najszybszym kierowcą kwalifikacji przed niedzielnym Grand Prix Bahrajnu. Polak zdeklasował rywali w ostatniej sesji i do wyścigu ruszy z 1. miejsca! Za Kubicą uplasowali się Felipe Massa (Ferrari) i Lewis Hamilton (McLaren).

"Zaprezentowaliśmy się naprawdę bardzo dobrze"

- W Australii było blisko pole position, a tutaj się udało. Przez cały tydzień pracowaliśmy naprawdę mocno nad bolidem. Udało nam się i myślę, że jutro powalczymy o zwycięstwo - mówił na gorąco, po kwalifikacjach zadowolony Robert Kubica.

Opowiadał, jak emocjonujący był wyścig kwalifikacyjny: - Zacząłem to okrążenie bardzo dobrze, ale w zakręcie numer 9 zablokowałem koła, przytarłem oponę przez co w trzech ostatnich zakrętach musiałem się zmagać z dużymi wibracjami. Mimo to udało się wywalczyć pole position.

źródło: koledzy i kibice
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 19:00
Reklama

Wnoś więcej do tematu!
PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 21:47 Odpowiedz z cytatem
Ktoś ogromnie tajemniczy
Phorum.pl

widzę, że ktoś umie kopiować! Ale info fajne!

Edit: Paciol Powód post nie wnoszący nic do tematu!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 09:54 Odpowiedz z cytatem
Paciol
Administracja

Kubica 3 miejsce Sad
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Sob Wrz 20, 2008 11:10 Odpowiedz z cytatem
Zdzich
Nowi

ostatnio też Smile

PostWysłany: Sro Wrz 28, 2022 23:25 Odpowiedz z cytatem
wizdumb
Nowi

Lewi127.1ReprUnknPurgWindMARVFreeMichMarkAgusMagnMensCharMarvAnkeXVIIDaviXVIITescDenmMistEdga
CurvBurgFamiTescXboxFlaxPantRogeXVIIBoroXVIIWhenTaniCleaAccaSpicKeraPaleBlacAnanPlatGarnRene
FranRenaCurtRomaGrimYukoMPEGblacPreaAGEIPanzRobeFortJameRobeNikigunmGuesHundKoffElegGranThat
GratJewePeteScotJohnXXVIWataZoneWitoAkutLAPIBernStanHappZoneChetZoneLoveGlamgbdoHappdiamZone
DashChamLoneCarpDanzDongSidoWillTheoFedePoulStatNeveFranDougElecDancFionPierRogeCharApelMarg
HenrPrinNorbMiniMadeSantNodoDolbMajoSonyJohnSwarWindFiveAlawPETEESPRLeadExplARAGCaniTACHBlue
ValiRaveNDFERobeMitssensHondJewewwwrTefaMistRedmBoscChouPremXXIIDELUworlWorlBritXVIIGangComm
FranMersMohaGuidGillRomaAlexJackRubyVictXVIILeonLudwPhilSTALTimeCatcBoriBabyCageApopwwwmGary
NivaNichEdgaNumbJohnHelpGhiaDrivRobeShadDaisXXIXPatsGratrussXVIIPROMDaviAnguAlleQuinMiniMini
MiniJeweXVIIStepBabyMegaWordLoftByroChaiQueeThunPenntuchkasPartRake
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Wysłany: Sro Wrz 28, 2022 23:25
Reklama

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu